ORTAOKUL

KOCATÜRK TEKNOLOJİ EKİBİ KOCATÜRK TEKNOLOJİ EKİBİ

GELECEĞİN ORTAK DİLİ ROBOTİK Dijital dünya çağı başlangıcı kabul edilen 2020 yılında amacımız Avrupa ve Amerika’da yeni kurulacak dünyanın  donanımlı ve uyumlu hatta yeni dünyaya yönetici olacak bireyleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaca ulaşmak için  kullandığımız kodlama ve robotik içeriğinde öncelikle  algoritma eğitimi sonra kodlama teknikleri ve ardından  robotik kodlama eğitimine geçerek mikroişlemci kodlama ve 3d yazıcıda ürettiğimiz parçalarla kendimize ait  patentli robotik projeleri üreterek mekatronik mühendisliğinin temellerini atıyoruz. BAŞARILARIMIZ: "MÜFE DÜNYA 1.liği  MARMARA ÜNİVERSİTESİ ROBOT OLİMPİYATLARI  1. LİK ÖDÜLÜ VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ" "İTÜRO DÜNYA 1.liği  İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ  ROBOT OLİMPİYATLARI  1. LİK ÖDÜLÜ" "ODTÜ DÜNYA 2.liği ULUSLARARASI  ODTÜ ROBOT GÜNLERİ  3. LÜK ÖDÜLÜ VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ" "IZTECH DÜNYA 3.lüğü İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ  “IZTEC ROBOLEAGUE” 3.LÜK ÖDÜLÜ VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ" TASARIM ODAKLI VE SİSTEMATİK DÜŞÜNME YETENEKLERİNİ GELİŞTİREREK  ÖĞRENCİLERİMİZİ “SAYISAL ÇAĞIN MİMARLARI” OLARAK YETİŞTİRİYORUZ.

• 2023-12-11